Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Иванов отговори на заплахите на Борисов за разваляне на "сглобката" (ВИДЕО)

06 ноември 2023, 14:05 часа • 5840 прочитания

Съпредседателят на "Продължаваме промяната - Демократична България" Христо Иванов отговори на заплахите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от последните няколко дни за разваляне на "сглобката" след местните избори.

Според Иванов в коалицията виждат успокоение в държавата от това, че има управление. "Наша отговорност е да продължим тази тенденция, а не да заплашваме страната", каза той.

"Няма да клатим лодката" 

Той постави въпроса има ли разум насреща, визирайки ГЕРБ и Борисов. "Всички плащаме цената на това управление. Тази отговорност носи негативи", отбеляза той. "Нашата коалиция видимо я плаща, и колегите от ГЕРБ също", добави Иванов. Още: С първите си думи като кмет Васил Терзиев се похвали с вече изпълнени обещания (ВИДЕО)

Относно заявката на ГЕРБ за отказ от подкрепа за "сглобката", Христо Иванов поясни, че ще видят те какво решение ще вземат по време на своето национално съвещание. "Не очаквайте от нас да започнем в същия тон да заплашваме, да клатим лодката и да извиваме ръце", заяви Иванов. 

"Няма да се занимаваме с лашкане", заплахи, извиване на ръце, именно защото сме разумни. Не виждам алтернатива на това управление", добави той.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес