Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Христо Иванов: Цацаров и Пеевски изядоха главата на Борисов

14 ноември 2016, 13:40 часа • 3636 прочитания

Премиерът Борисов плаща цената на отказа си от дълбока реформа. Така бившият правосъден министър Христо Иванов коментира във Facebook тежката загуба на ГЕРБ на президентските избори.

"Не е спечелил Радев (той тепърва има да заслужи този резултат) и не Цачева е загубила. Борисов победи себе си, както беше казал веднъж", категоричен е Иванов.

По думите му премиерът плаща за отказа си да изпълни мандата за дълбока реформа на управленския модел и борба с корупцията. "Подмени го със стабилност на корупционния модел. Цацаров и Пеевски му изядоха главата", добавя той.

Според бившия министър никак не е случайно, че откакто стана ясно, че губи изборите, Борисов атакува с толкова жлъч онези, които през цялото време му казваха истината.

"Днес дори извади от бунището пропаганден реквизит от миналия век. Подаването му беше подхванато и доразвито старателно от Пеевската пропагандна машина и развито във всякакви безумни спекулации за политически проекти и служебни кабинети", пише още Иванов.

"В този смисъл - и аз получих СМС: за разлика от 2013 г. Пеевски не се обръща срещу Борисов. Неразчленими са. Ще оцеляват или загиват заедно", сигурен е той.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес