Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гроздан Караджов повежда две листи на "Има такъв народ"

29 август 2022, 13:24 часа • 3233 прочитания

Бившият регионален министър Гроздан Караджов влиза в листите на „Има такъв народ“ и ще е водач в два избирателни района – Пловдив-град и Хасково. Това обяви самият той с публикация във Facebook в понеделник.

„Обещаха ни промяна, а ни предложиха подмяна. Обещаха ни честност, а ни засипаха с лъжи. Обещаха ни коректност, а ни удариха в гръб. Затова реших да приема предложението на “Има такъв народ” да бъда водач на листите в Пловдив и Хасково“, написа Караджов, чието ведомство беше поводът за разпадане на четворната коалиция, водена от Кирил Петков.

„Знам, че няма да е лесно и кампанията срещу партията и срещу мен ще продължи с пълна сила. Но това може само да ни амбицира. Защото всички имаме мечти. И трябва да направим каквото е по силите ни, за да ги реализираме. Сами срещу всички! Заедно с вас!“, написа Караджов.

До момента той не беше в листите на партията на Слави Трифонов за парламентарните избори. Няколко от депутатите - отцепници от ИТН след скандала в Министерски съвет дори заявиха, че не са знаели кой е Караджов, преди лидерът на „Има такъв народ“ да го предложи.

След Караджов в листите в Пловдив-град се нареждат преподавателят Манол Манолов, Лъчезар Бакърджиев, бивш заместник-областен управител, областният координатор на ИТН Димитър Арнаудов и т.н. Досега в Пловдив-град от ИТН водеше Тошко Йорданов, но той минава като водач в областта и във Варна.

Вчера бившият министър регистрира листата. "Очаквам много хули и лъжи да се изсипят върху ИТН, даже днес чух: "Стига толкова партии да прекратяват правителства", но винаги когато има правителства, които не работят в интерес на народа, то трябва да има някой, който да ги изхвърля на боклука, където им е мястото", твърди Гроздан Караджов. 

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес