Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гроздан Караджов очаква служебният кабинет да направи ревизия на сегашния

01 август 2022, 08:29 часа • 6114 прочитания

"Продължаваме промяната" не трябва да се допускат до властта, защото спряха всички инфраструктурни обекти в България. Това заяви вицепремиерът и регионален министър в оставка Гроздан Караджов пред БНТ. 

Караджов ще продължи да помага във всяко едно отношение на ИТН за предсрочните парламентарни избори. Той очаква служебното правителство да направи ревизия на сегашното правителство, като започне първо от МРРБ.

Лъжите на "Продължаваме промяната" са на едро - грандиозни, безпардонни и всеки замръзва пред тях, отново Караджов нападна управляващите в оставка. 

През по-голямата част от времето много силно бяхме блокиране от "Продължаваме промяната" и лично от премиера Кирил Петков. Благодарение на този блокаж е спряла работата по всички магистрали в България, посочи той.

Във връзка с протеста на пътните фирми, Караджов обясни, че истината е, че Комисия за защита на конкуренцията (КЗК) с 6 свои решения спря всички нови процедури за текущ ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа. Там бяхме поставили условия, които да защитят интересите на гражданите, интересите на АПИ, бяхме дали повече тежест в посоката на евентуалните изпълнители, но това нещо универсалната комисия каза, че сме защитили прекалено много държава. Имаше два варианта - отново да обжалваме и чак тогава да рестартираме процедурите, поясни вицепремиерът в оставка. 

Управляващите трябва да си намерят мнозинството и да си вземат решения. Дано да се забързат, защото ни чака катастрофа в пътищата. Продължаваме промяната се оказаха една голяма катастрофа, изтъкна Караджов. 

Още: Гроздан Караджов: ПП вкараха държавата в безпътица. Шоуто трябва да продължи

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес