Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ГЕРБ: Даниел Георгиев не е подавал заявление за напускане на групата

19 май 2014, 17:14 часа • 20189 прочитания

Към момента нито в деловодството на Народното събрание, нито в кабинета на председателя на парламента е депозирана молба за напускане на ПГ на ГЕРБ от народния представител Даниел Георгиев. Това се казва в съобщение на ГЕРБ, разпространено до медиите.

"Освен това, Георгиев не е подавал и молба за напускане на партията и към момента е член на ПП ГЕРБ. От ПП ГЕРБ са силно озадачени от разпространените твърдения на разни „политици“,", се посочва още в съобщението на партията.

„Не се занимавам с лицето Бареков”, заяви в Ямбол лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод днешните изказвания на председателя на ББЦ, предаде "Фокус". Лидерът на ГЕРБ добави: "Не ме интересува какво е казал този човек. Има деловодство на Народното събрание и ако сте проверили няма да ме питате за напускането на Даниел Георгиев”.

Бившият премиер посъветва медиите да си вършат по-добре работата.

Пореден депутат от ГЕРБ напуска парламентарната група на Бойко Борисов, обяви в Сливен по-рано днес Николай Бареков. Това е народният представител Даниел Георгиев, който се присъединява към екипа от експерти на "България без цензура", съобщиха от партийната централа.

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес