Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Георги Кардашев, ПП МИР: Моята кауза е правовата държава, свободата и справедливостта

11 март 2021, 15:29 часа • 7402 прочитания

Георги Кардашев е зам.-председател на ПП МИР и е един от най-обещаващите млади юристи в България – Георги Кардашев. В момента работи като съдружник в една от най-реномираните адвокатски кантори в София и е сертифициран медиатор за разрешаване на извънсъдебни спорове. Той е и един от най-успешните бизнес консултанти в столицата и един от най-добрите юристи в областта на търговското право и обществените поръчки.

„Вярвам, че Народното събрание на Република България по-силно от всякога се нуждае от юристи, които да сверят часовника на законодателството ни с бързоразвиващите се обществени отношения”, заяви зам.-председателят на ПП МИР. 

Той е категоричен, че стремежът на всеки български гражданин към справедлива правова държава е своеобразен и вечен стремеж към свобода. „Именно заради този стремеж се съгласих да бъда водач на листата от кандидати за народни представители на партия МИР в 24 избирателен район в София.  Готов съм да вложа професионалния си опит и познания на юрист в тази кауза”, заяви Георги Кардашев.

Зам.-председателят на ПП МИР е завършил езиковата гимназия в Силистра, след което следва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Придобил е професионална квалификация по „Управленски умения” от „Нов Български Университет”, като е преминал обучение за медиатори в "Център за разрешаване на спорове" - София със специализация по търговска медиация.

Георги Кардашев е работил като юрисконсулт в различни търговски дружества, консултира и сдружения с нестопанска цел.

 

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес