Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Едно момиче носеше кафе, докато се четяха секретни доклади": ИТН разказа за срещата в НС (ВИДЕО)

12 октомври 2023, 15:22 часа • 6728 прочитания

Председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов разказа забавен елемент от проведения днес председателски съвет в парламента за Израел и Украйна с участието на службите за сигурност, на който бяха представени доклади с класифицирана информация. 

Момичето с кафето

"Забавното беше, че беше закрито заседание. Вътре влизаха някакви хора, включително някакво момиче да носи кафе, когато се четяха секретни доклади. Тя не е подписвала нищо за пазене на класифицирана информация", каза Йорданов. Той призова медиите да питат момичето с кафето за повече информация, тъй като той не може да ни я сподели. ОЩЕ: Радев свика не КСНС, а среща за националната сигурност

Кой не си е дал телефона

Тошко Йорданов обърна внимание и на протокола да се прибират телефоните в секретен сейф при срещи, на които се коментира класифицирана информация. "Познайте кой не си прибра телефона. Секретарката на Пеевски - Денков. Седна отгоре и не знам къде си го скри", каза Йорданов.

Според него смисленото е било да се чуе какво е положението, тъй като конфликтът е достатъчно голям с тенденция за изостряне. ОЩЕ: Атанас Атанасов: Според ДАР няма общо между войните в Украйна и Израел - това е абсурдно (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес