Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Един от отцепниците на ИТН увери, че никой не е говорил за включване в листи на ПП, но са имали възможност

11 юли 2022, 17:56 часа • 1496 прочитания

Един от отцепниците на ИТН увери, че никой не е говорил за включване  в листи на ПП, но са имали възможност. Това стана ясно от участието на проф. Никола Радулов  в предаването "Лице в лице" по бТВ.

Проф. Радулов допусна, че за включване на отцепниците на ИТН в листите на "Продължаваме промяната", може да е ставало дума в персонални разговори. 

Той призна обаче, че на една от общите срещи са им казали, че ако пожелаят, ще се водят такива разговори. "Никой досега не е разговарял. Ние имаме свои собствени идеи", каза още той.  

Депутатът отговори на въпрос дали ще има избори или старите коалиционните партньори ще се разберат. "Мисля, че по-скоро ще има. Както да го въртим, както да го сучем, това са същите организации, които до вчера бяха в коалицията. След като не им се получава да се борят с корупцията, явно е, че трябват нови избори", смята отцепилият се депутат. 

Той коментира и лявото и дясното в политиката. "Все още в политиката има място за ляво, дясно и център. В ситуацията, в която сме поставени от избирателя, налага да се работи в много невероятни комбинации", коментира още проф. Радулов. 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес