Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дикме: Ще има още разследвания срещу хора от ДПС

04 януари 2014, 17:34 часа • 23036 прочитания

Очаквам още разследвания срещу хора от ДПС. Тепърва ще излизат неща за личности, свързани с партията. Това заяви бившият член на партията и някогашен земеделски министър Мехмед Дикме пред бТВ.

Според него в публичното пространство ще излязат още „интересни имена". По думите му не случайно на последните избори ДПС е загубило 200 000 гласа.

„Всички останали партии са абдикирали според него от проблемите на българските турци и помаци и затова тези хора търсят подкрепа от ДПС", коментира още Дикме.

По думите му обаче партията започнала да се променя през 2002-2003, започнала да изменя на ценностите си - заменени били моралните ценности с икономически интереси.

По повод случая с Христо Бисеров, според него, съмнението остава, защото не е излязал да обясни за какво става въпрос.

„Още когато излезе разследването за Христо Бисеров, казах, че очаквам и още такива. И очаквам още по-големи скандали с хора от ДПС. Но при всички случаи се очаква да излязат още по-големи имена от политическата формация. Елитът но това общество биват издигани за кметове и депутати. И аз питам: тези хора, които са разследвани, ли са елитът на турците и помаците в България. Неслучайно на последните избори загубихме 200 000 гласа", обяви Дикме.

Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес