Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Деница Златева: Еврофондовете не бива да стигат само до шепа богоизбрани

03 май 2019, 16:55 часа • 4039 прочитания

Еврофондовете не бива да достигат само до шепа богоизбрани! Време е да покажем, че българите не са втора ръка европейци. Ние, от "БСП за България", ще работим за равни възможности за хората от малките населени места.

Това заяви Деница Златева, кандидат за евродепутат от "БСП за България" на среща с граждани в Свиленград. По думите ѝ битката с корупцията не е само по високите етажи на властта в София, тя трябва да се води в цялата страна. По-късно през деня Златева проведе среща и в Ивайловград.

"Докато другите първо представяха листи, ние предложихме конкретни политики за социална и справедлива Европа. Евроизборите на 26 май са важни и решаващи за бъдещето на цяла България и нашият лозунг е справедливост сега!

Справедливост за селата и градовете, справедливо разпределение на еврофондовете за малките земеделски производители и малките предприятия, забравени и пренебрегвани от досегашната власт.

Отнася се и за пациентите, които са принудени да пътуват час и половина по разбити пътища до най-близката болница, докато други си разпределят обществени поръчки за милиони. Трябва да има достойни доходи и работни места, които не зависят от това, за кого си гласувал.

Справедливост за намаляване на неравенствата - социални, икономически, регионални, в България и Европа! Шанс за промяна има - гласувайте!", каза още Златева.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес