Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Чуколов: Не аз показах среден пръст на протестиращи

06 октомври 2013, 12:42 часа • 70730 прочитания

Това на снимката не съм аз. Така Десислав Чуколов от „Атака” коментира пред БНТ появилата се снимка, на която депутат (за когото се предполага, че е именно Чуколов) показва среден пръст на протестиращи пред Народното събрание.

Според него причината за появата на снимката са разобличителните коментари, които той е направил по адрес на ГЕРБ и тяхното неявяване в парламента, пред медии и в социалните мрежи.

Отговорът последва със снимка, на която нито се вижда лице, нито има дати, нито нещо, което по някакъв начин да говори конкретно, посочи Чуколов.

„Тези протестиращи къде бяха четири години, когато Бойко Борисов показа среден пръст на българските пенсионери? Къде бяха, когато Бойко Борисов купуваше депутати на кило и извращаваше по всякакъв начин парламентарната демокрация? Къде бяха те да застанат и да протестират, когато Костов ограбваше България?”, попита депутатът.

По думите му и скандалът със сметката в брюкселски ресторант на депутати от „Атака” също бил скалъпен. „Да ви кажа нещо още по-смешно: намериха сервитьори в Брюксел, които свидетелствали, че български политици от партия „Атака" са били в някакъв брюкселски ресторант и са направили скандали там", каза той. Според него е много наивно да се смята, че сервитьорите в Брюксел познават българските политици и знаят кой от коя партия е.

Чуколов смята, че по подобен начин са изфабрикувани и скандалите с „Атака" на магистрала „Тракия" и с „Луфтханза".



Деница Райкова
Деница Райкова Отговорен редактор
Новините днес