Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Човекът на Доган или на Пеевски": Разковничето, което бяга от прожекторите

04 септември 2024, 07:48 часа • 4450 прочитания

Виждали ли сте "този човек Данаил Папазов"? Лично аз - не. Това обяви собственикът на сайта "24rodopi" Илхан Андай в коментар къде е бившият транспортен министър (от времето на правителството на Пламен Орешарски). Той посъветва "големите телевизии" да търсят усилено Папазов.

Определено Папазов е бил човек на Доган, след като му се е доверил през годините, продължи Андай в интервю в сутрешния блок на bTV. И разказа "виц" - какво било ДПС: Движение "Пътуваме към сарая".

На въпрос дали Папазов сега е човек на Пеевски, Андай беше уклончив - сега си взема собствеността, визирайки сараите в "Бояна" и "Росенец". "Денонощието на г-н Папазов също не е спокойно, както и на г-н Доган", обобщи журналистът, който счита, че Папазов действа срещу Доган заради ТЕЦ Варна и парите от ББР за Румен Гайтански-Вълка: Махнаха Доган от борда на "ТЕЦ Варна"

Още: Гонят Ахмед Доган от сараите в Росенец и "Бояна"

КОЙ с КОЙ?

"Ако вие го усещате .." - така Андай за пореден път се измъкна от въпрос дали Папазов вече е "групиран" до Пеевски. Журналистът уточни, че само веднъж имал среща с Пеевски - на публично място, говорили си две минути и Пеевски му казал, че искал да направи ДПС "партия на хората" и тя да влезе "през парадния вход" с поне 500 000 гласа. Андай добави, че "случващото се е по-скоро добра новина за етноса", визирайки войната между Доган и Пеевски. Андай изказа мнение, че за пръв път от три десетилетия на избори ще има избор от повече от двама души в листите.

Припомняме, че Папазов беше директор на пристанище "Варна" когато през 2001 година тогавашният министър на транспорта Пламен Петров назначава Делян Пеевски за парламентарен секретар и му възлага да оглави борда на "Пристанище Варна" ЕАД. По-късно Пеевски е освободен от поста, защото няма необходимото образование.

Илхан Андай обяви и, че според него годишно да живееш в сарая в "Бояна" струва не 50 000 лв., а също 60 000 лв.

Още: Младежи нахлуха в Боянските сараи: Депутати на Доган с обръщение към институциите (ВИДЕО)

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес