Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Българска домашна ракия в подкрепа на Валери Симеонов (ВИДЕО)

25 ноември 2019, 13:27 часа • 2238 прочитания

Асоциацията на българските търговци, производители, вносители и превозвачи на горива, Националното сдружение „Българска домашна ракия“ и Националната асоциация за здравословно хранене за децата излязоха на протест пред народното събрание в подкрепа на новоизбрания зам.-председател на парламента Валери Симеонов, предаде БГНЕС.

Те развяха лозунгите: „Долу ръцете от Валери“, „Валери – патриот на дело, не на думи“, „Валери – смел и честен патриот“, „Валери – този път не си сам“ и др.

Всички дошли се обединиха около тезата, че всичко, което е обещал Симеонов е изпълнил.

„Единствен Симеонов подкрепи малките търговци на горива в борбата срещу монопола и затова сме тук, за да го подкрепим“, заяви Николай Бабаджанков и каза, че майките на децата с увреждания нямат право да искат оставката му, тъй като той се е извинил за думите си.

Според други контрапротестиращи, протестът на майките е политизиран, Валери Симеонов е изкупил вината си, след като им се извинил и подал оставка.

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ПРОТЕСТА!

Тази вечер, майките от "Системата ни убива" ще излязат на пореден протест с искане Валери Симеонов да напусне зам.-председателското място в Народното събрание, както и всички 118 депутати, които са гласували за него.

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес