Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бъчварова: Има кръгове, които искат МВР да не работи. По медиите ще ги познаете

13 януари 2016, 16:47 часа • 2981 прочитания

Има кръгове, които искат МВР да не работи. По медиите ще ги познаете. Това коментира министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварвоа по време на парламентарния контрол в Народното събрание днес относно работата на полицията и отправените критики, че престъпленията не се разкриват достатъчно бързо.

Общата ни отговорност за сигурността на държавата е да не правим спекулации за МВР, каза тя. Тези спекулации дестабилизат системата, демотивират служителите и създават у гражданите усещането, че няма да се справим с този проблем, заяви Бъчварова.

В МВР се работи изключително много. МВР работеше и по празниците, докато някои други почиваха и нямаше проблем, коментира още тя.

От всички неща, които чувам много, малко са верни като аргументи, затова всеки един по-нататъшен опит по този начин да се критикува МВР - неоснователно, с обиди, с нелепи твърдения, невярна информация, неверни неща, тълкувам като посегателство срещу обществената и националната сигурност, заяви министърът на отбраната по-рано по време на брифинг след заседанието на Министерски съвет.

 

 

Петя Бързилска
Петя Бързилска Отговорен редактор
Новините днес