Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

БСП ще каже утре какво ще прави по темата с вота на недоверие (ВИДЕО)

04 октомври 2023, 16:50 часа • 1431 прочитания

"Позицията на БСП относно това правителство е ясна от първия ден на формирането му. Относно възникналата инициатива на вот на недоверие на правителството на тема "Енергетика", утре свикваме извънредно заседание на Изпълнителното бюро", коментира депутатът от БСП Георги Свиленски пред медиите в парламента във връзка с новината за готвения вот на недоверие от страна на "Възраждане" и поканата към останалите опозиционни партии да се включат. 

"Предполагам в утрешния ден ще получите информация", каза Свиленски. ОЩЕ: "Възраждане" започват консултации за вот на недоверие

Според него управляващите са излъгали миньорите и енергетиците с териториалните планове. "Сложиха край на българската енергетика. Тези планове в петък не трябваше да бъдат пращани", смята още депутатът от БСП.

Междувременно Тошко Йорданов от ИТН също коментира темата: 

"Това правителство за нас е безсмислено от начина, по който се създаде. В момента с унищожаването на енергийния сектор, вреди много, без да броим, че и краде много".ОЩЕ: Петков за вота на недоверие: Този кабинет няма алтернатива (ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес