Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов не вярва в българската следа при взривяването на Кримския мост

10 октомври 2022, 11:07 часа • 4671 прочитания

Борисов не вярва в българската следа при взривяването на Кримския мост. Това стана ясно от думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Стара Загора. 

Той отговори на журналистически въпрос как ще коментира фактът ,че Русия посочва България като начална точка на камиона-бомба, взривил Кримския мост и дали има българска следа.

"Що се касае за българска следа. Имам лош привкус от тази дума. При атентата на папата се говореше за българска следа, след това лично папата ми е казал, че това не е вярно. Сега по време на война, всеки гледа да изхвърли, колкото повече може напрежението отвън. Този камион се е движил през пет държави. Ясно е, че взривът не е натоварен тук, защото не може да мине границите. Ще се самовзриви някъде", смята лидерът на ГЕРБ. 

Лидерът на ГЕРБ коментира и как изглежда на страната ни в международен план след това обвинение: "България изглежда в изолация. България изглежда грозно отвън. България изглежда нестабилна заради нещата, които правим всички политици, коментира още Борисов. 

Последните новини за войната в Украйна - четете ТУК. 

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес