Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Борисов: Махаме знака за камерите на КАТ

29 май 2017, 17:29 часа • 7667 прочитания

Тъпо е да има знак при акциите на КАТ за контрол на скоростта. Всички знаем какво става. Караме като луди,виждаме табелата – намаляваме и след камерата на КАТ пак газ до дупка. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

Той пристигна изненадващо в Пловдив днес следобед. Освен премиерът в Града под тепетата са министърът на културата Боил Банов, Лиляна Павлова, Цветан Цветанов, като се очаква и финансовият министър Владислав Горанов. Те, заедно с кмета Иван Тотев ще обсъдят финансирането на проекта "Европейска столица на културата".

Важно е като общество да се обединим, че ни трябва година - две да предприемем крути мерки за войната по пътищата. Трябват ни работещи закони, за да се спазват ограниченията за скоростта, заяви Бойко Борисов.

Той посочи, че е дал задача на депутатите от законите да се изчистят недорозуменията. В закона пише, че кръвна проба се взема от лекар, но това много често го прави медицинската сестра. След това тази проба се обжалва в съда и тя пада, аргументира се Бойко Борисов.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес