Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бойко Рашков: Гласувах за доказан ръководител, няма време за експерименти

21 ноември 2021, 10:43 часа • 2379 прочитания

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков гласува за по-добрия президент, за опита, който е необходим на България. Ние трябва да вземем мерки за ускорено развитие и за целта ни трябва доказан ръководител, нямаме време за експерименти, подчерта Рашков.

Той гласува и иска да победи онзи кандидат за надпреварата, за който няма съмнение за връзка със структури, които доста дълго време влияеха върху общественото, икономическо и политическо развитие. 

Рашков се надява всички български граждани да вземат най-правилното решение да гласуват на президентските избори. До момента няма сериозни нарушения на изборния процес, но има такива, които не заслужават да се тревожим за тях, подчерта министърът. 

Той увери, че изборният ден протича нормално и спокойно. 

За протеста в района на Хасково по пътя за Капитан Андреево, Рашков е информиран за случая, като протести ще има и е имало. Там, където доловим информация, че има разрез със закона ще се вземат незабавни мерки, защото сме длъжни да реагираме, каза той. 

Бойко Рашков бе категоричен, че няма да позволи незаконната контрабандна търговия. Нека да запазим малко търпение и когато има резултат от всички акции на МВР, ние ще уведомим медиите, каза Рашков.

Още: Бойко Рашков: Няма сериозни поводи да мислим, че някой се старае да злоупотреби с машини

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес