Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бизнес инкубатор отваря врати в Разград

04 юли 2014, 19:11 часа • 30052 прочитания

В Разград отваря врати Бизнес инкубатор. Това съобщиха днес на информационна среща управителят на Областния информационен център Юлиян Данаилов и Галя Иванова, член на проектния екип, реализирал Инкубатора.

Проектът, по който е създаден инкубаторът, се финансира отОперативна програма "Конкурентоспособност" 2007-2013 г. Размерът на инвестицията е 2 360 163,85 лева, от които 1 737 010,00 лева са безвъзмездна финансова помощ, информира БТА.

Бизнес инкубаторът има за цел да допринесе за развитието на икономиката и предприемачеството в Лудогорието, като предостави съвременна и напълно оборудвана база на малки, средни и стартиращи предприятия.

Броят на помещенията в новосъздадената структура за осъществяване на различни видове дейности е 36, разположени на обща площ от 2400 кв. м. Те са предназначени за малки чисти производства, офиси, търговски складове, рекламна агенция, копирен център, компютърна зала, фитнес-спа център, мултифунционална зала за провеждане на семинари, конференции и събития с обществено значение и др.

Бизнесът инкубатор - Разград се намира на ул. "Д-р Петър Берон" щ5 (сградата на бившето "Аптечно управление").

 

 

Петър Чернев
Петър Чернев Отговорен редактор
Новините днес