Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бисер Миланов се размечта какво ще прави с хиляди зад гърба си

08 ноември 2014, 13:00 часа • 49278 прочитания

Скандалният Бисер Миланов-Петното не се отказва от мечтите си за лидерство и да е някакъв фактор в развитието на България, а не само в развитието на медийните рейтинги.

Според писмо на Миланов, изпратено до ПИК, той ще прави "мащабна среща с хиляди симпатизанти" на движението си "Свобода" (НДС). Тя ще се състои на 13 декември, от 15 часа в зала Вега в град Русе. Дневният ред щял да е следният:

1. Разглеждане и приемане на Годишния отчет на НДС

2. Избиране на Управителен съвест на НДС

Миланов явно си вярва, защото в писмото налага рефрена: "Много сме и сме по-силни отвсякога". И натъртва, че опитите да му се оцапа аурата са се провалили - това се доказвало от "хиляди желаещи да се влеят в редиците на НДС"

Бисер Миланов също заявява, че няма да се откаже да търси морална и наказателна отговорност на всички които се опитаха да опетнят както неговото, така и името на НДС. "Хора като Йордан Бонев, Цветан Бонев и Гинка Танкова нямат място до мен и в редиците на НДС. Те са лъжци и предатели, подтиквани от дълбоки користи цели и лични интереси, служещи на национални предатели целящи унищожението Национално движение "Свобода", пише Миланов.

Един от най-великите българи е казал: "По делата ще ги познаеш. Затова каним и тримата по горе споменати, за да им дадем възможност да се обосноват за всички техни действия и бездействия пред обществото, както и пред самия Бисер Миланов", завършва писмото.

Припомняме, че Миланов се изправи пред Софийския районен съд по обвинение, че е отправил заплаха за убийство към протестиращата срещу кабинета "Орешарски" и 42-рото Народно събрание Боряна Георгиева с думите "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата и след това ще ти се изходя във врата". В момента Миланов е на свобода под гаранция.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес