Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Безплатни вестници за категория 18+ вървят свободно в парламента

29 март 2015, 16:21 часа • 7716 прочитания

На входа на парламента се предлага вестник с доста розови снимки. Вестникът е тематичен – за транспорта, но на последната страница присъства рубрика за шофьорската кабина. Точно там има снимки с две дибидюс разголени апетитни представителки на слабия пол, показа в предаването си „ДикOFF” журналистът Сашо Диков.

Според отговорника по политическите въпроси в ГЕРБ Цветан Цветанов това е провокация. Вие сигурно сте го внесли този вестник, отвърна той на Диков, след като журналистът го попита дали е нормално в парламента да се предлага порно. Мая Манолова посъветва Диков да се обърне към ръководството на парламента – в предишния парламент такива неща нямало. Председателят на НС Цецка Цачева обаче избяга бързо, щом видя Диков.

Като пазители на морала се показаха от „Атака”. Еманация беше изказването на Десислав Чуколов, според когото „нивото в парламента драстично е паднало”. Имало било журналисти, които си позволявали махленски въпроси – разбира се, не вие, дойде и четката за Диков. Магдалена Ташева пък директно размаха ръце: „Махнете тези пошлотии, бързам, имам изказване”.

Най-откровен беше Росен Петров – по принцип има място тук, каза той. И си спомни за отминали времена и вестници с такива снимки.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес