Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бабикян: Борисов излезе от изолация - вече си говорят с него. Много приятен цирк

20 април 2023, 12:20 часа • 2476 прочитания

"Прави се опит за създаване на добра пелена и завивка, върху която да седне бебето на новото правителство. Разочарованието е голямо, Борисов вече постигна един успех - излезе от изолация и води разговори. ГЕРБ вече не е мръсна дума, с партията си говорят тези, които твърдяха, че се борят срещу нейния модел на управление."

Това заяви PR експертът Арман Бабикян. По думите му ПП е имала заряда на младите и знаещи хора, които искат да модернизират държавата.

"Борисов вече не беше на власт, когато възкникна ПП. Василев и Петков обещаха реформи и прочистване от корупцията. В ПП има хора, които виждат какво става и вътрешно се бунтуват. Надявам се да намерят смелост да направят верния избор", заяви той пред NOVA NEWS.

ОЩЕ: Как с консултации да поливаме магнолия

Политологът доц. Стойчо Стойчев заяви, че очевидно са се разбрали двете големи партии, защото са се договорили за законодателна програма с инициатива на Министерски съвет.

"Те не си говореха до миналата седмица, а тогава се събраха да си говорят. Инициативата е на Асен Василев. Почнаха да си говорят за малко работи - ще измислят и мандата, ще е с втория, за да го преглътнат избирателите на ПП. Вероятно ще бъде кабинет на Денков. Борисов направо приключи с ПП, защото те изградиха всичко върху анти ГЕРБ реторика, но в крайна сметка ги включиха като активен деец в съдебната реформа. Изчезна смисълът на съществуването на ПП", коментира той.

Ивелин Стоянов
Ивелин Стоянов Отговорен редактор
Новините днес