Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Атанасова за освободените областни управители: Правят се политически чистки

15 февруари 2017, 18:37 часа • 2070 прочитания

Правят се политически чистки. Това обяви на пресконференция Десислава Атанасова от ПП ГЕРБ във връзка с освободените днес 7 областни управители.

„Коментарът ни няма как да е по-различен от този, който направихме преди седмица, когато Герджиков, в ролята си на смокинов лист на БСП, размаха червената метла”, посочи Атанасова.

„Много ме изненадва тезата на г-н Герджиков. Първо, от миналата седмица – освободените областни управители, които безспорно са членове на ГЕРБ, има опасение, че ще манипулират изборите. В такъв случай може да му зададем въпроса дали оспорва резултата от президента Радев или референдума, след като има подобни съмнения”, допълни тя.

По думите ѝ аргументите, че областите управители са освободени, защото са подали молби за отпуск, за да се включат в партийни листи, са несъстоятелни, предаде Фокус.

От постовете им на областни управители днес бяха освободени Георги Ранов (Стара Загора), Александър Александров (Перник), Момчил Станков (Видин), Николай Сираков (Габрово), Недялко Славов (Смолян) и Ралица Добрева (Плевен).

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес