Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Атанасова беше пенсионирана: Журналист за избора й за конституционен съдия

25 януари 2024, 08:40 часа • 4034 прочитания

Реално Десислава Атанасова беше пенсионирана. Тя проигра политическото си бъдеще и беше наказана. Това е наказание. Това мнение изрази журналистът Ружа Райчева в ефира на Нова телевизия относно избора на Атанасова и Борислав Белазелков за конституционни съдии.

ОЩЕ: "Покажете политическа и морална доблест": Софийският адвокатски съвет с позиция срещу Атанасова и Белазелков

„Тя беше лидер на парламентарната група, спечели уважението на опозицията, на хората, които я ненавиждаха. Христо Иванов дори го каза. Това се случи заради факта, че е развила близки отношение с другата част на сглобката. Започнала е да не бъде толкова вярна на Бойко Борисов“, аргументира се Райчева.

Харалан Александров смята, че това е буря в чаша с вода. „Това е дълбоко неинтересна тема за българите и служи за други интереси. Всеки говори на своята аудитория, консолидира групите си. Отлично обслужва и г-н Делян Пеевски, който излезе и мощно се скара“, смята той.

ОЩЕ: След скандал и обиди: Десислава Атанасова вече не е депутат (ВИДЕО)

Според Райчева проблемът е, че хората не са реагирали. „Протестът се случва в мрежата, но умря по улиците. Хората, които гласуваха за Атанасова, бяха на улицата и щяха да изчегъртат ГЕРБ. Затова и няма протести“, добави тя.

Виолета Иванова
Виолета Иванова Отговорен редактор
Новините днес