Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анкета: Как депутатите оценяват работата на 48-ия парламент (ВИДЕО)

02 февруари 2023, 17:50 часа • 928 прочитания

След като в четвъртък, 2 февруари, удари последният звънец за народните представители от 48-ото Народно събрание е време за равносметка и от самите тях какво успяха да направят през последните месеци.

Доволни ли са, че страната е пред пети предсрочни парламентарни избори? Вярват ли, че в предстоящото 49-ото Народно събрание ще успеят народите депутатите да сформират правителство? 

Мартин Димитров от "Демократична България" е на мнение, че трябва депутатите да спрат с кратките парламенти и служебни правителства, "защото се натрупват все повече проблеми и ще избухнат в един момент." Димитров се надява тези парламентарни избори да са последните. Още: Какво свършиха депутатите от 48-ото Народно събрание?

Георги Георгиев, депутат от "Продължаваме промяната", сподели за Actualno.com, че не са успели да направят доста дейности свързани с противодействието на корупцията.

"Ключови реформи, които истината е, че не успяхме дори да ги започнем.", споделя още той.

Депутати от ГЕРБ-СДС, БСП, ДПС и "Български възход" не пожелаха да споделят своята оценката за краткия живот на последния парламент.

Вижте повече в анкетата: 

Михаил Митев
Михаил Митев Отговорен редактор
Новините днес