Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анализ: Ще бъде ли удобен Слави Трифонов на "дълбоката държава" в България?

02 март 2021, 13:33 часа • 10533 прочитания

Няколко думи за 'липсата на алтернатива'. Липсата на алтернатива, която наблюдаваме в лумпен интелигенцията и престъпниците, които ни спускат от 30 години, за да ни правят 'реформи'. Правителствата от 30 години са подставени лица, не ги избираме ние.

Заради това 'няма алтернатива'. А интелигенцията ви лъже (щото са прости и им плащат), че това са 'комунистите' и просто щото ние не сме достатъчно демократични, не ни се бачка, не разбираме капитализма и за това нещата са толкова зле, пише в свой анализ Ваня Милева в социалната мрежа Фейсбук.

Филип Димитров е член на Мадридския клуб, както и Горбачов. Мадридският клуб е част от Римския клуб, елитна организация (на Рокфелер), които написаха програма 21 и контролират ООН. Петър Стоянов е член на Съвета за външни отношения (CFR), както и Меглена Кунева. СДС са проект на ЦРУ. Царят е спуснат от английската корона, които имаха намерението да превръщат източна Европа в монархии, за да им избиват 'червената носталгия'. ГЕРБ е проект на Германия и на две фондации (както знаете).

Днес Дай, България са най-силно за програма 21, много фондове имат да усвояват. Климат, бърза дигитализация, електронно правителство, зелени и джендъри. Но не трябва да си въобразяваме, както правят някои уплашени от гейовете сънародници, че ГЕРБ ни пазят от сатанисти и педофили. ГЕРБ работят за сатанисти и педофили.

ГЕРБ са фашистко-консервативна организация по модел на Le Cercle (не съм сигурна дали от тях са създадени и немските фондации са в Кръгът, но моделът е много сходен). 'Кръгът' е голяма фашистка мрежа, контролирана от либералните елити. Финансира се от наркотици (по пътищата, формирани от операция Гладио), оръжия и частни донори.

Формирана след Втората световна война, създава Европейския съюз, помага за разпадането на Съветския съюз, прави фашисткия преврат в Европа, известен като 'неолиберализъм' и поставя навсякъде марионетки като Тачър.

БСП се поизчистиха от някои мутро 'комунисти' и не зная (засега) да имат подкрепа от 'дийп стейт', но кат цяло са малко безидейни. Разбира се, това не е гаранция, че сами няма да потърсят подкрепа от дийп стейт, ако случайно им се случи да управляват, последното си мисля, че ще бъде една голяма изненада дори и за тях.

Възраждане също нямат подкрепа нито на нашия, нито на Западния дийп стейт, не виждам и при тях някакви големи идеи или визия, но поне са си наши. Толкова си можем. Просто казвам с известна степен на сигурност, че това са партии, които не са спуснати отгоре. Слави няма да има проблеми с дийп стейт, според мен ще бъде удобен, но ще видим. Идеите му за намаляване на депутати са уникални глупости. Не зная дали има други идеи. Аз за мутри не гласувам така или иначе. Президентът си е наш човек, но съветниците му не са особено интелигентни и бъркат програма 21 със 'социализъм'. Надявам се им мине или да ги уволни. Малките партии нямат общо с дийп стейт, но част от тях са клонинги на ГЕРБ.

Черепът, ДПС, мутро комунистите, Доган - всичко е продукти на нашата 'шокова терапия' и е умишлено. Просто така работи колониализмът - с местни престъпници, които да държат населението в страх, мизерия и простотия, в замяна получават 'приватизации', протекции, хазарт, наркотици или нещо подобно.

Тодор Беленски
Тодор Беленски Отговорен редактор
Новините днес