Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Адв. Хаджигенов: Предложението ни към Валери Симеонов е релса и мост! (ВИДЕО)

21 януари 2021, 15:14 часа • 9249 прочитания

Адв.Николай Хаджигенов отговори гневно на Валери Симеонов, който според него е казал, че има предложение за коалиция от Мая Манолова и "Отровното трио".

Всъщност ето точно какво каза Валери Симеонов днес пред БНТ: "Ние сме в непрекъснат диалог с ВМРО, днес също ще имаме разговор с г-н Каракачанов. Подготвяме едно съвместно явяване, отворени сме като формати за други натриотични формации и партии и мисля, че с това ще се изчерпа евентуалната коалиция на патриотичните сили в България. За други коалиции трудно ми е да говоря. В момента имаме заявена една коалиция около Манолова, Отровното трио", каза Симеонов.

Ето и дословно видеообръщението на адв. Николай Хаджигенов:

"Днес Валери Симеонов, публикуван от някакъв сайт новинарски, е споменал, че единственото предложение, което е получил до момента, за коалиция да участие в изборите е от Отровното трио и Мая Манолова. Единственото предложение, което ние и аз лично имаме към Валери Симеонов е да ме отърве от една релса, която трети месец се подмята в мазето ми. За да не ходим чак до Варна, защото времето е гадно, мост ще намерим и тука, в София, където той живее преимуществено и ще живее до 4 април, след това ще се прибере на село, където му е мястото. Така че ние предложения, други от релса, мост и Валери Симеонов нямаме. Това важи и за всички останали патриоти, доколкото те са огромна част от сегашното управление, бидейки среден... извинявайте, златен пръст на ГЕРБ. Както е известно, ГЕРБ управлява само с помощта на средни... златни пръсти, извинявайте. Всъщност те са едни средни пръсти, които стават златни пръсти благодарение на коалицията си с ГЕРБ, както и на колаборацията си с ГЕРБ.

Последното изречение от изявлението на Валери Симеонов, публикувано в този сайт, също ми харесва: "Питейните заведения са зло и трябва да бъдат затворени". Значи аз принципно отказвам да коментирам Валери Симеонов, защото ще загубим детската аудитория. Но след като пихме белина, за да се лекуваме от "тъпото грипче", питейните заведения всъщност са това, с което си бършем ръцете по 16 пъти на ден, нали? Спирт. Така че аз лично бих отворил питейните заведения, защото спиртът се приема и вътрешно, не само външно, нали така, другарю Симеонов? В крайна сметка хората първо сме социални животни, после каква е разликата, ще работят едните заведения до 3, а другите - до 23.30 , пи тия няма да работят изобщо. Що? Защото било рисково. Рисково е, да. Да приемеш предложение за коалиция с ГЕРБ е рисково, да и затова сега ще си носиш риска. Крайно време беше. Аз съм сигурен, че дори да не приемеш моето предложение за релса и мост близо до София, предполагам, че варненци са достатъчно злопаметни и ще ви чакат във Варна и там, където ги посрещат още патриотите. Приятен ден на всички, особено на Вас, другарю Симеонов."  

Спасиана Кирилова
Спасиана Кирилова Отговорен редактор
Новините днес