Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Трима от нападателите в Куклен остават в ареста

02 май 2019, 15:54 часа • 3408 прочитания

Най-тежката мярка за неотклонение-задържане под стража- прие днес Пловдивският районен съд спрямо братята Румен и Васко Карагьозови и Иисус Атанасов, обвинени в хулигански действия в Куклен на 28 април тази година. Спрямо Румен Карагьозов, 22 годишен, са повдигнати три обвинения  за хулиганство, за причиняване на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на служебните действия и за унищожаване на чужди движими вещи- счупване на предното обзорно стъкло на патрулния автомобил, с който са пристигнали полицаите.

Спрямо Васко Карагьозов, 25 годишен, повдигнатите обвинения са две- за хулиганство и унищожаване на предно обзорно стъкло на полицейски автомобил. Третият обвиняем- Исус Атанасов, на 21 години, ще отговаря за причиняване на лека телесна повреда на втори полицейски служител при изпълнение на служебните му задължения. 

Инцидентът стана навръх Великден през деня, когато съседно семейство се оплакало от силната музика, идваща от къщата на братята. Настанала е свада, извикана е полиция, дошли са и други обитатели на махалата, която е със смесено население и в резултат се стига до тези обвинения. 

Веселина Божилова
Веселина Божилова Отговорен редактор
Новините днес