Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Стартира конкурс "Куклен през моите очи"

16 юни 2021, 07:20 часа • 1578 прочитания

По повод 20-годишнината от обявяването на Куклен за община стартира конкурс за разказ, снимка или рисунка на тема "Куклен през моите очи". Поканата за участие е отправена към всички жители на града и населените места, като няма ограничения по отношение на възрастта.

Участниците ще бъдат оценявани в три възрастови групи – до 12 г.; от 12 г. до 27 г.; над 27 г. Конкурсът е в няколко творчески категории: разказ или есе; снимка; рисунка. Необходимо е да се посочат тите имена на участника и телефон за връзка.

Участниците могат да изпратят творбите си по следния начин:

– разказ или есе: в електронен формат, Word, с дължина до 5 000 думи - на е-mail: culture@kuklen.org (за конкурса) или да ги занесат в сградата на общинската администрация с адрес град Куклен етаж II, при Ели Валхайм;
– снимка: без ограничения в техниката на заснемане, във формат jpeg, размер на файла до 3 МВ - на e-mail: culture@kuklen.org (за конкурса) или на адреса на община Куклен (вече споменат по-горе)
– рисунка: материали - картон, пастел, акварел, темпера - на адреса на община Куклен (вече споменат по-горе). Всеки участник може да участва в конкурса с по една рисунка. Техника - по избор. Минимален размер на рисунката – формат А4.

Краен срок за получаване на творбите: 13.08.21 г. Най-добрите произведения ще бъдат селектирани в специално книжно издание, финансирано от община Куклен.

Атанаска Маркова
Атанаска Маркова Отговорен редактор
Новините днес