Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Стамболийски уважи осмомартенския купон на пенсионерите

08 март 2022, 17:06 часа • 2312 прочитания

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев бе гост на тържеството по случай 8-ми март, което бе организирано от местния Клуб на пенсионерите. Градоначалникът пя, танцува и игра хоро заедно с хората от третата възраст.

По случай Международния ден на жената той се обърна от страницата си във ФБ към всички дами от община Стамболийски:

„За мен е изключително удоволствие да Ви поздравя на днешния ден и да Ви пожелая много здраве и щастие! Нека всички жени и майки от общината да са най-обичаните майки, съпруги, дъщери и любими!”.

С топли думи се обърна и към жените от семейството си: „Много радост и щастливи моменти пожелавам и на специалните жени в моя живот – моята майка и моята съпруга! Благодаря им за подкрепата, която винаги съм получавал от тях! Здраве и щастие пожелавам на моята снаха! Да растат здрави, да имат безгрижно детство пожелавам и на моите две малки внучки!”.

На дамите от пенсионерския клуб изказа специални благодарности за топлото посрещане, изрази възхищението си от тяхното желание за живот и им пожела да са здрави и никога да не губят силното и чисто вдъхновение, с което са заредени всичките им празници!

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес