Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кметът на Стамболийски реши: Ще има празник на града

12 май 2021, 14:11 часа • 8232 прочитания

Виждайки еуфорията от танцова формация към НЧ „Никола Й. Вапцаров 1924“ в Стамболийски кметът на общината взе решение да организира празник на града, става ясно от пост на Георги Мараджиев във Facebook.

„След снощния концерт на "Траке" видях огромното желание на хората да изпитат емоцията на фолклора и на танците! Всеки, който ме срещаше, питаше: „Ще имаме ли празник на града? Реших: „Да!“ И това ще е последният празник на този площад, защото следващата година ще имаме нов площад, ново лятно кино-театър и основно ремонтирано читалище, напълно обновен център“, заявява градоначалникът.

 

 

 

 

За предстоящия празник на града отново ще поканят формацията "Траке". В програмата ще участват също детският танцов ансамбъл "Южняче", Росица Пейчева, групите "Етноритъм", „Канарите“, Миро, Центърът за работа с деца.

„Ще открием и новият екопарк. Отново ще има така любимите шатри за всички. Люлките ще бъдат на стадиона, до скейт парка. Ще направим един прекрасен празник. Цялата програма ще я оповестим по-късно“, допълва Мараджиев и пожелава на съгражданите си всичко, което не се купува с пари: здраве, щастие, късмет и добри приятели.

 

 

 

Анита Чолакова
Анита Чолакова Отговорен редактор
Новините днес