Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кариерни възможности за пловдивски възпитаници в БТЛ Индъстрийз

04 април 2017, 17:18 часа • 1004 прочитания

Запознайте се с екипа на BTL Bulgaria отблизо! На 5 април „Национални дни на кариерата“ ще се състои в гр. Пловдив в Конгресен център (Панаира) от 10:00 до 16:00 часа.

Кариерният форум „Национални дни на кариерата“ е едно от големите годишни събития, които се превръщат в пресечна точка за интересите на бизнеса и студентите. С всяка година, все повече компании и студенти откриват нови възможности за своето развитие чрез директен контакт и обмен на информация по време на събитието.

Сред участващите работодатели са малки и големи фирми, български и международни компании, като БТЛ Индъстрийз, които поставят сред приоритетите си работата с млади хора, с голям потенциал и мотивация да изградят успешна кариера в избрания от тях бранш.

На щанда на БТЛ Индъстрийз, посетителите ще разгледат възможностите за кариерно развитие в БТЛ на студенти и млади специалисти, които имат силна мотивация да започнат своето професионално развитие в най-благоприятна и стимулираща работна среда.

Защо да станеш част от екипа на БТЛ?

БТЛ Индъстрийз дава възможност на студентите да развиват познанията си по специалността, да работят в мотивираща среда и да се докоснат до последните достижения в медицинската електроника.

Ако сте студенти и търсите шанс за изява и професионално развитие или просто искате да се запознаете с потенциални работодатели и техните предложения, не пропускайте възможността да научите повече за това, как да стартирате кариерата си в една от най-бързо развиващите се компании в България

Заповядайте на 5 април (сряда) в Конгресен център на Международен панаир Пловдив!

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес