Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пчелари от 22 страни идват на изложение в Плевен

01 февруари 2019, 12:19 часа • 2241 прочитания

Над 150 фирми от 22 страни ще участват в Международното изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен 2019“. Форумът се провежда за 17-и път. Ще бъде открит на 7 февруари и ще продължи до 10 февруари – деня на Св.Св. Харалампий, покровителя на меда и пчеларите. Организатори на изложението са „Партнерс Експо“ ООД и Областният пчеларски съюз в Плевен.

Както всеки път, на изложението ще бъдат представени последните новости в областта на пчеларското оборудване, восъчни основи, ветеринарни препарати, лицензирано производство на майки и отводки, пчелни продукти и техни производи , специализирана литература и др. В съпътстващата програма ще участват лектори от Германия, Франция, Полша, Сърбия, Румъния, Русия и България. Те ще представят пред българските пчелари и гости новости, тенденции и аспекти в бранша.

В последния ден на изложението ще бъдат наградени най-добре представилите се участници в няколко категории и ще бъде определен новият носител на голямата награда „Крило на успеха“ – за новаторство в пчеларството, съобщиха от „Партнерс Експо“.

 

Ангел Атанасов
Ангел Атанасов Отговорен редактор
Новините днес