Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Захариева за твърдение с ВИДЕО, че ръководител в ГЕРБ бие редови член: Ако е вярно, да подава оставка

06 ноември 2021, 13:20 часа • 17688 прочитания

"И ако е вярно, че Вулянов се е саморазправял, той трябва да подаде оставка". Това заяви бившият вицепремиер и едно от силните лица на ГЕРБ Екатерина Захариева.

Думите на Захариева са коментар за случай, за който съобщи сайтът за разследваща журналистика Bird.bg. Става въпрос за видеозапис, за който журналистите казват, че отразява физическа саморазправа между общински съветник на ГЕРБ в град Пазарджик Илиян Вулянов и редовия член на ПП „ГЕРБ“ – Георги Янков.

От публикувания видеозапис ясно се вижда удар, като твърдението е, че нанасящият удара е Вулянов, а Янков е жертвата, която пада на земята.

"След като мъжът пада на земята, Вулянов продължава да го удря, вече повалил го на улицата и да го блъска като парцалена кукла. Пострадалият мъж успява все пак да се изправи на краката си, но Вулянов го удря агресивно и с колена, и изглежда сякаш се опитва да му удари главата в капака на близката кола. В един момент Вулянов прави опит да задуши съпартиеца си, който все пак се е изправил и му говори нещо. С оглед на ситуацията можем да предположим, че двамата си разменят заплахи и предупреждения", пишат от Bird.bg.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес