Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Община Пазарджик почете Международния ден на възрастните хора

01 октомври 2024, 19:53 часа • 290 прочитания

Община Пазарджик отбеляза Международния ден на възрастните хора – ден, в който изразяваме нашата признателност и уважение към тези, които са градили и продължават да градят нашето общество с мъдростта, опита и грижата си. Тазгодишното послание „Остаряване с достойнство“ ни напомня колко е важно да осигурим на всеки един от тях достойни и спокойни години, изпълнени с радост и уважение.

Кметът на Пазарджик Петър Куленски заяви, че с много топлота и признателност се обръща към всички възрастни хора в общината. Пожелавам ви здраве, дълголетие, обич от близките, топлина и щастие всеки ден! Нека се радваме на вашето присъствие още дълги години и винаги да се чувствате ценени и обичани в нашата общност!, обърна се Куленски към възрастните хора. 

От мое име и от името на Община Пазарджик днес изпратихме малки сладки жестове към пенсионерските клубове, за да ви напомним колко сте важни за нас. Никога няма да забравим и жителите на домовете за стари хора – нашата грижа и внимание са винаги с всички. Честит празник и благодаря за уроците!, каза още Куленски. 

Още: РИМ-Пазарджик отваря за посетители реновираната зала "Археология"

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес