Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Защо Слави Трифонов гърми фойерверк с референдума за президентска република? Коментар и предположение по темата

24 януари 2023, 13:21 часа • 3303 прочитания

"Единствената причина Трифонов да гърми фойерверк с референдума за президентска република, е да развлича публиката и ангажира вниманието и с ялови теми. Малко да поспорим, да му осигурят място в медиите, да ни превърнат в запалянковци, които спорят пред/след футболен мач проявите на любимия отбор, но без никакво отношение или принос към победа/загуба. Така и при нас - малко внимание за Трифонов малко пак във фокуса на обществено внимание, някой лев да падне и т.н. Бъдете сигурни, някой там плаща", коментира в социалните мрежи анализаторът Илиян Василев. И допълва:

"Защото иначе ще трябва да говорите за сериозни теми, за истинските измерения ни в Шенген, за ползите и разходите на Еврозоната, за подкрепата на Украйна /това са външни ориентири/, но още по-значими са вътрешни ориентири, за проказата на корупцията, за неравенството, за паразитите и пчеличките в обществото, за узурпаторът президент, който бламира парламентарната република, за ежедневните му предателства - особено в контекста на Украйна и политиката спрямо Русия, но най-вече припокриването му с техните образи като циничност и личен келепир..

Вчера БОЕЦ изнесоха данни за опашатите лъжи на енергийния министър - който твърдеше че преговаря с Газпром, а е лъгал непостижимо през цялото време. Разбира се - по указание от Дондуков 2.

Изобщо драги приятели - вече сме в предизборна ситуация - и не само и толкова за предстоящите парламентарни избори, но и местните. Стар номер на задкулисието и рецепта за фрагментация на силите на промяната е постоянно да ви вкарват в чужди филми, в измислени спорове, без отношение към истинските ви проблеми, за да формират избора ви въз основа на второстепенни, запалянковски теми. Помните "Македонияяяяяя". Възкресяването на НДСВ и референдума на Слави са финансирани от едно и също място, част от един и същ план.", каза още той. 

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес