Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Полина Паунова: Поетът-бодигард Маноил Манев ме настъпи, за да спаси лидера си Борисов

20 януари 2023, 16:29 часа • 4176 прочитания

"Бойко Борисов в парламента - бях забравила това очарование". Това пише журналистът Полина Паунова във Facebook днес относно лидерската среща за реализиране на третия мандат на БСП.

"С много думи обяснява как занапред ще може да преговаря за управление с БСП. Следват въпроси и надвикване от журналисти по всевъзможни теми: ама БСП е лява, ама искали социални плащания, как щяло да стане с тях.

Въпроси излишни, защото в света е имало ляво-десни коалиции, а и ГЕРБ управляваше с АБВ.

Решавам да питам нещо. А именно Корнелия Нинова още ли е “госпожа Лъжа” - понеже Борисов дълго и упорито нападаше така Нинова. Как искаш мандат да вършиш общи неща някога във времето с г-жа Лъжа. Прост въпрос, не е някой дълбок политико-философски.

В тоя момент като кошута между мен и Борисов се пъхва депутатът Маноил Манев - полицай от Стара Загора, автор на наръчника “Как да обучим бодиград”, стихове и рицарски роман, наречен от Явор Божанков “кунг фу панда”.

Поетът-бодигард така ме настъпи, за да спаси лидера си от прост въпрос, че зарад тая самоотверженост трябва Борисов да го почерпи “бонбона”. Или поне да му измисли пост като на Георг", завършва Паунова.

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес