Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мнение: Герберите не ги интересува колко ще затъне държавата, а само пак да се върнат на власт

05 януари 2023, 17:52 часа • 5002 прочитания

"Защо герберите правят истерии, крещят, пречат на пресконференциите на други партии, държат се като насилници, губят време в глупости, не дават на никого да каже каквото и да е, атакуват другите политици на лично ниво и всички останали простотии, на които сме свидетели?".

Това пита във Facebook PR експертът Любомир Аламанов по повод думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от днес, че "Продължаваме промяната" са гарантирали затваряне на въглищните централи, както и по повод казуса с Gemcorp. Според него отговорът е "много прост":

"Много просто - за пореден път се опитват да променят историята, за пореден път се опитват да замажат гафовете, които са направили, за пореден път се опитват да прехвърлят вината за блатото от последните 15 години върху седемте месеца на правителството на Петков.

А начинът, по който са активирали тролски профили и натегачи от младежката си структура да атакуват Лена Бориславова на лично ниво, е противен. И ясно показва същността на тази групировка - политически тероризъм.

Срамно е на какво ни подлагат, без оглед на продължаващата разруха. Не ги интересуват колко ще затъне държавата, а само пак да се върнат на власт.

Идват избори. Мислете как ще гласувате. Само избирателите могат да ги правят в миналото. Където им е мястото", завършва Аламанов. Той добавя към публикацията си и статия от 10 декември 2020 г., чието заглавие гласи: "Борисов обеща в Брюксел скоростно да затвори ТЕЦ-ове".

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес