Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви времена - ГЕРБ защитава дъщерята на Радев, а защо: въпрос от Татяна Кристи

06 януари 2023, 10:06 часа • 5818 прочитания

Какви времена настанаха - от ГЕРБ защитават дъщерята на Румен Радев, лидерът на "Възраждане" говори как децата не трябва да се закачат, дори мафията не им посягала на тях и жените. "Но дебатът не е за това дали Дарина Радева участва във филм, а в това как Дарина Радева е избрана да участва в патрЕотарска продукция на филм, който ще бъде финансиран с пари на българските данъкоплатци - във филм, правен от човек, който показва много тесни връзки с властимащите, особено с българския президент! Тук е ПРОБЛЕМЪТ!" Това написа един от външните автори на сайта за разследваща журналистика Татяна Кристи в личния си профил във Фейсбук.

Кристи визираше снощното изслушване на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков в Комисията по култура и медии в парламента. Именно там бяха казани крайно интересни неща: ВИДЕО: Нинова и Кошлуков с неописуеми заяждания заради филма за Ботев на Максим Генчев

По отношение на Дарина Радева става въпрос за това, че тя е гласена да участва във филм за цар Иван Александър: Играе ли дъщерята на президента Радев любовница на Ники Илиев?

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес