Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илиян Василев: Борисов ще престане с мръсните си номера? Само новак може да приеме това за възможно

23 юли 2024, 15:34 часа • 2904 прочитания

Та мислите, че Борисов си "мени козината" и ще плесне с ръце и ще прегърне с ПП-ДБ в името на добруването на България, и най-вече ще спре с ударите под кръста и мръсните номера. Къмон.

Комсомолецът Георгиев, който не прави крачка, без да съгласува с Борисов, без да иска, издаде поредната мръсна поръчка, за отстраняване на кмета Терзиев. Просто избързва и издаде намерение, като обяви, че ДАНС не са дали допуск за работа с класифицирана информация на Терзиев.

Още: Васил Терзиев осем месеца управлява София без допуск до класифицирана информация

Тази информация, разбира се, идва от ДАНС, супер, ултра, тотално независима. Но горкият юнак Георгиев избърза, защото се оказа, че самият Терзиев не е поискал такъв допуск, именно защото това е клопка. Схемата е проста - ДАНС отказва допуск, след което започва кампания, че не може да изпълнява задълженията си, което е глупаво, тъй като единствената нужда на кмета да има достъп до класифицирана демокрация, е по повод на заплахи за сигурността и подобни екстремни ситуации.

Още: Митов разкри какви са отношенията на Борисов с Пеевски

Та, казвате, че Борисов ще престане с мръсните си номера и ще има национално съгласие?!. Само пълен новак в политиката може да приеме това за възможно. Тук проблемът е, че когато стане въпрос за ПП-ДБ, Борисов не включва разсъдък и обективен интерес, а инстинкт - на разрушение, заради дълбоко накърненото его от загубата на София. Там омразата е сляпа.

Илиян Василев, Фейсбук

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес