Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Гергов потрива ръце, а ние се караме Левски или ЦСКА"

28 април 2023, 14:10 часа • 4869 прочитания

"Обичам Пловдив. Въпреки че съм софиянец, го смятам за най-красивия голям български град. Сега най-сетне почетният руски консул в Пловдив, дългогодишен активист на БСП и партиен кадър на БКП Гергов получава подарен Пловдивския панаир - огромно място в най-апетитната част на Пловдив".

Това коментира във Facebook д-р Аспарух Илиев, ръководител на лаборатория по инфекции на мозъка към Университета в Берн, Швейцария от 2016 г. и един от ключовите анализатори по време на COVID-пандемията. Илиев е известен с активната си гражданска позиция и сега прави коментар за даването на Пловдивския панаир на Георги Гергов.

"Реалната стойност вероятно е стотици милиони. Всичко става възможно благодарение на серия от подаръци, в които първо община Варна, а после и община Пловдив (и двете в ръцете на ГЕРБ, варненската в комбина с ТИМ) се редуват да пропускат срокове, а кметовете да не изпълняват решения на общинските съвети. Така зад "искахме, но стечението на обстоятелствата ни принуди друго", вечният приятел на всички власти (в Пловдив и на някои представители на ПП/ДБ) Гергов потрива ръце, а ние се караме Левски или ЦСКА.

Послепис: ефектно партийни водачи излизат и сипят "огън и жупел" срещу Гергов - това е новата тактика. Но люти думи дупка не правят - кучетата УЖ лаят, а керванът върви и набира скорост", пише Илиев.

ОЩЕ: От "А" до "Я": Кашата, която поднесе на тепсия Пловдивския панаир на Гергов

Димитър Радев
Димитър Радев Отговорен редактор
Новините днес