Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бербо: Горе главата, Станке, за нас си номер 1

10 август 2012, 07:31 часа • 1708 прочитания

Димитър Бербатов използва своя профил във Facebook, за да изрази подкрепата си към Станка Златева, която остана със сребърния медал в женския турнир по борба на Олимпиадата.

Нападателят на Манчестър Юнайтед явно е следил схватката на Станка, а след нея написа: „Горе главата Станке...За нас си N1..:))“

Треньорът на Станка Симеон Щерев също я подкрепи и изрази съжаление за загубата на финала. Той сподели, че Станка е много по-добра боркиня от рускинята, но напрежението е оказала влияние.

„Голямото напрежение си оказа дума, тя е много по-добра, една грешка, това е. Понякога така се случва, това е спортът. И аз съжалявам, жалко. Тя има много травми, играе на обезболяващи, много е тежко. Съжаляваме. Станка има контузия в крака, във врата. Иска да се отказва, защото всичко я боли. Нищо няма да я разубеждавам, тя сама трябва да прецени. Ако се откаже, основната причина са контузиите. Много контузии има. Тя е толкова амортизирана, както и аз. Спортът е толкова тежък, не знам, дали си правите грешка. Това остава зад кадър, но истината е, че травмите убиват всичко. Рускинята пак ще я надвием, тя беше приключила, ако я нямаше тази атака тя беше приключила“, заяви Щерев.

Редактор: Георги Иванов

Адриана Димитрова
Адриана Димитрова Отговорен редактор
Новините днес