Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Несебър отново събира влюбени от цяла България

09 февруари 2015, 15:15 часа • 8520 прочитания

За 3-ти път в Несебър ще се състои фестивала “Влюбени в Несебър - Уикенд за любов и вино”, наложил се като зимен черноморски туристически продукт за младите хора от цялата страна. За почивните дни около Празника на Влюбените и Винарите 14 февруари несебърци подготвят щури партита, игри и състезания с много и привлекателни награди за всички. Събитията са в специално построената шатра със сцена на площада в Стария град в дните 13, 14 и 15 февруари.

В работата си несебърският градоначалник и неговият екип винаги отделят специално внимание на младите хора. За тях се създават специализирани културни и развлекателни събития и се полага подчертана грижа. Дори местните хотелиери и ресторантьори са подготвили оферти, подходящи за сегмента на младите хора и студентите.

Тази година фестивалните дни са изпъстрени с романтика, смях и настроение. За всички вкусове е предвидено по нещо – спорт, поезия, музика, сладкарство, приложни изкуства, като не са забравени дори и тъщите. Организаторите се надяват хиляди влюбени сърца да затуптят в ритъма на вечните хитове на Диана Експрес на 13-ти вечерта и с ретро парти на The Smugglers Collective на 14-ти. Най-романтичните и влюбени души ще имат възможност да ухажват партньора си със саморъчно изработени любовни талисмани. Състезания по двойки /запазеният формат на фестивала/ ще изненадат участниците и ще увенчаят победителите с чудесни награди, които засега организаторите запазват в тайна. Несебърските “баби” ще научат “младите” на скритите в любовни билки, отвари и обредни хлябове тайни послания на любовта, а зимната романтика на Стария Несебър ще ги предизвика в една игра на ориентиране и “селфита”.

Цялата информация следете във фейсбук профила “Сподели Несебър”.

Десислава Мирчева
Десислава Мирчева Отговорен редактор
Новините днес