Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Васил Найденов с първи концерт в Берлин след повече от 15 години

25 април 2023, 13:32 часа • 3199 прочитания

Един от най-обичаните, легендарни изпълнители на България - Васил Найденов, ще зарадва българите в Берлин със специален концерт на 28 АПРИЛ в клуб Lido. Концертът в германската столица ще е първи за звездата след близо 15 години, като последното му професионално гостуване там е било чак през 2007 г. Поканата да пее тази събота  в клуб Lido, идва от страна на българската общност в Берлин, която  не пропуска възможност за среща с България. Концертът на Васил Найденов на 28 април в Берлин се организира от Gibelin и Строежа.

Билетите за събитието се продават с пълна сила онлайн в сайта на организаторите (тук), а началото е обявено за 20:00 ч. Поради интереса на цели семейства да посетят концерта, в продажба са и специални детски билети.

След 50 години на сцена, супер успешна кариера и десетки хитове, любими на няколко поколения българи, концертите на Васил Найденов са все така експлозивни, емоционални и пълни с енергия, а за това допринася и фактът, че публиката знае и пее с него всяко следващо парче. И на 28 април ще прозвучат един от най-емблематичните песни на Васил Найденов, сред които: „По първи петли“, „Чудо“, „Сбогом казах“, „Междучасие“, „Синева“, „Телефонна любов“ и много други.

Винаги съм бил искрен в отношенията си с хората и публиката, и благодарение на тяхната любов аз съм на сцена вече повече от 50 години. Благодаря ви!“, казва звездата преди броени дни в свое интервю.

Събитието във фейсбук „Васил Найденов с концерт в Берлин на 28 април“ – е тук.

А следващата среща на легендарния изпълнител с публиката е в София на 26 май в зала „Пиротска 5“.

 

 

 

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес