Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уникални зъби ни очакват на концерта на Hollywood Vampires

05 юни 2023, 11:05 часа • 1708 прочитания

Точно една седмица остава до първия концерт в България на Hollywood Vampires, който ще се проведе на 12 юни в "Арена София". Bulgarian Live Music и Joker Media - организатори на концерта, са в готовност да посрещнат екипа на групата, който ще пристигне у нас с четири тира и два буса, които ще докарат впечатляващата сцена с размери 25 на 15 метра. Тя включва екрани и видео стени, на които зрителите ще могат отблизо да следят случващото се.

Допълнение към цялостната визия са уникалните зъби, създадени в Нидерландия специално за турнето на Hollywood Vampires. "Шоуто обещава да е неповторимо и като облик, и като визия, и, разбира се, като звук. Не е направен компромис с нито един елемент, като можем да кажем още, че ще има над 150 осветителни тела за светлинните ефекти на концерта", разказват организаторите.

Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години. Билетите за първия концерт на бандата в българия са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.ю

Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 часа. В 18:30 на сцената ще се качат Red Roll, в 19:30 Sevi, а Hollywood Vampires се очакват в 21:00 часа.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес