Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Тази година Cupid’s Carnival – Love is Coming в Зала 3 на НДК

26 януари 2024, 10:00 часа • 1532 прочитания

Fest Team и Shame Party отново обединяват усилия за една вълнуваща карнавална нощ и организират заедно различния Свети Валентин тази година. За влюбените, разлюбените, за тези, които предпочитат Трифон Зарезан, за онези, които се оглеждат за новата си тръпка – този 14-и февруари дава повод и терен да се развихрят всички. Зала 3 на НДК отваря врати за най-романтично-кринджи партито на годината – Cupid’s Carnival …Love is Coming. Билетите са в продажба в мрежата на Ticketstation.bg.

В празнуващата (каквото си поиска) парти група се включват и Виктор Стоянов и Александра Гърдева от най-ергенското риалити в ефира. Двамата не са виждани заедно от има-няма два ТВ сезона и е време да се включат като диджеи на Shame Party навръх Свети Валентин. В програмата за вечерта има още: Stand-up Comedy Show "Три Жени на Микрофона". Форматът, създал най-големите стенд-ъп събития в България, ще се погрижи публиката да не може дъх да си поеме от смях с техните любовни каламбури. Зад микрофона ще застанат Ива Тодорова, позната от театралната сцена и спектакли като "Приятно ми е, Ива" и "Ива е онлайн", Красимира Хаджииванова, която няма нужда от представяне, но все пак ще напомним, че е супер жена, блогър и основател на платформата "Майко мила", и Моника Найденова.

Светската дива Ивка Бейбе излиза от социалните мрежи и се превръща в любовен репортер, за да нажежи с въпроси дансинга в Зала 3 на НДК. Включват се още и екипите на Луиза Душкова и Нов Цирк със светлинно шоу и въздушна акробатика, pole dancing и Dance Station. A тематичните кътове в залата гарантират, че няма да е скучно между напитките и танците:

За двойките в любовно настроение:

  • Kарикатурист, който намясто да запечата любовта им
  • Станция за временни (за да не съжаляват по-късно, че са си направили постоянни) татуировки

За свободните сърца ще има:

  • Tarrot Love станция, където в картите ще прочетат съдбата
  • Speed dating станция и кой знае – може да не си тръгнат толкова свободни в края на нощта.

На Cupid’s Carnival …Love is Coming ще има и още: легло за снимки, фото будка с любовен фон и плюшени аксесоари, както си му е редът за празника. Музиката е от онази, която хората обичат от сърце, но се срамуват да си признаят, плюс - любовни хитове. Билетите са тук, а събитието във Фейсбук тук.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес