Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пускат билети за пенсионери за концерта на Йорданка Христова на Античния театър на 12 август

29 юли 2024, 18:18 часа • 4330 прочитания

На 12 Август в Античния театър в Пловдив ще се състои концерт-спектакълът "Йорданка Христова - Завинаги" - реплика на големия концерт от ноември 2023 в зала 1 на НДК, който ознаменува началото на прощалното турне на певицата. На сцената ще прозвучат златните хитове на звездата, както и песни от последния албум "Обич разпиляна." 

Поради големия интерес към концерта на Йорданка Христова, организаторите от UPI Events пускат специални билети за пенсионери на цени от 20 лева, които могат да бъдат закупени срещу предоставен документ само на физическите каси на Eventim.

Още: Френското сопрано Ема Шаплен с концерт в София през октомври

Още за концерта

Спектакълът "Йорданка Христова - Завинаги" ще разкаже за музикалния път на певицата, която от 60-те годни до днес неизменно остава еталон за глас, артистичност и класа в българската поп музика. "Всяка среща с моята публика е вълнение и изпитание. Благодаря на съдбата, че съхрани гласа и енергията ми, защото те са важни за един артист, когато е на сцена", споделя Христова. На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти.

Билети за концерта на 12 август можете да откриете ТУК

Билети за концерта на цена от 20 лв. за пенсионери: Билетен център Пловдив, книжарници Orange, бензиностанции OMV, в магазините на "Технополис", станции на БГ пощи, касата на Античен театър, Дом на културата "Борис Христов" и Комплекс С.И.Л.А, НДК.

Йорданка Христова е готова с първи том от автобиографичната трилогия "Изповед", посветена на нейния живот, съобщи още обичаната певицата. Официалната премиера на автобиографията ще бъде наесен, издават от екипа на Христова.

Още: Концертът на Горан Брегович: Част от приходите отиват за Клиниката по детска хирургия в УМБАЛ "Свети Георги"

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес