Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пола Абдул изненадващо отмени турнето си

06 септември 2024, 15:10 часа • 762 прочитания

Пола Абдул е направо съкрушена, че трябва да разочарова феновете си, но си взима почивка, за да се погрижи за себе си. В изявление, споделено в социалните мрежи, певицата и автор на песни обяви с "невероятно натежало сърце", че "наскоро е получила" някои наранявания.

"В стремежа си да продължа получих целеви инжекции, които ще ми дадат възможност за временно облекчение, но изискванията на цялото турне са друга история", гласи постът ѝ. "След многократни консултации с моите лекари и проучване на всички налични възможности бях уведомена, че една от травмите ми изисква малка процедура, последвана от 6-8 седмици време за възстановяване, поради което това няма да ми позволи да продължа с турнето "Straight Up! To Canada Tour", както и с датите в Аляска и Северна Дакота".

Още: Групата English Teacher спечели престижната награда "Меркюри" (ВИДЕО)

Какво още казва Пола Абдул

Изпълнителката на "Rush, Rush" добави своите "най-дълбоки извинения", като написа, че нейните поддръжници "целия свят за нея" и че ситуацията "наистина разбива сърцето ѝ".

"Очаквах с нетърпение енергията, любовта и връзката, които винаги споделяме, когато сме заедно", продължава изявлението ѝ. "Обещавам, че много скоро ще се върна по-силна и по-добра, ще танцувам от сърце и ще свиря за всички вас, за да ви дам шоуто, което заслужавате".

Бившата мажоретка на Лос Анджелис Лейкърс и известен хореограф стартира музикалната си кариера през 1988 г. с дебютния си албум "Forever Your Girl", пише БГНЕС.

Още: Пола Абдул обвини продуцента на "American Idol" в сексуален тормоз

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес