Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Мистерията на българските гласове" се включва към грандиозния концерт на група "Молец"

11 октомври 2024, 14:30 часа • 408 прочитания

Финалът на турнето на група МОЛЕЦ наближава с мащабния им концерт на 21 ноември, носещ името "МОЛЕЦ - ПОСЛЕДНОТО - 21.11.". Специалният проект ще включва редица талантливи артисти, а най-новото попълнение към програмата е участието на "Мистерията на българските гласове". На сцената на "Арена София" ще чуем изцяло нова песен от МОЛЕЦ заедно със завладяващия хор – колаборация, която ще бъде изпълнена за пръв и последен път по време на най-големия концерт на групата до момента. 

Билетите за "МОЛЕЦ – ПОСЛЕДНОТО – 21.11." в зала Арена София се разпродават бързо, но все още може да ги намерите в мрежата на bilet.bg и Eventim.bg, както и във всички бензиностанции OMV в страната.

Още: GREESH излизат лице в лице с доверието и предателството с новото парче "Нямам нищо за теб"

Още за предстоящия концерт

Турнето на МОЛЕЦ, което премина с напълно разпродадени концерти в Пловдив, Варна и Велико Търново, ще завърши с най-амбициозния спектакъл на групата от тяхното създаване. Шоуто на 21 ноември ще включва живи инструменти, още повече танцьори и редица нови изненади. Хилядите фенове, които ще напълнят "Арена София" ще се насладят на няколко неиздадени нови песни, сред които и песента "ВЯТЪРА" в колаборация с "Мистерията на българските гласове". А също така ще чуем и няколко от добре познатите ни песни с изцяло нови аранжименти, в които специално участие ще вземе прочутият в цял свят български женски хор.

Впечатляващата група "TRIGAIDA", която преплита българския фолклор със съвременната електронна музика, отново ще подгрява публиката, която ще се наслади на специално обновената програма.

Още: Папи Ханс пее "Песен за нея". Коя е дамата? (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес