Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Миро със забележителен концерт в Пловдив: Мечтан старт на "Турне 2024"

18 юни 2024, 17:11 часа • 1626 прочитания

Забележително музикално шоу направи Миро на старта на своето "Турне 2024". Първият концерт беше в препълнения Античен театър в Пловдив в понеделник вечерта. Повече от два часа публиката, изправена на крака, пя в един глас и танцува с любимия си изпълнител.

Фотограф: Иван Ерменков за Artvent

Още: Миро призна истината за "Гласът на България" (ВИДЕО)

Миро отведе почитателите си на едно емоционално музикално пътешествие, започвайки с новите си песни "Отначало" и "Любов като небе" и преминавайки през емблематичните "Губя контрол, когато", "Гълъбо", "Печат от моята душа". Аплодисментите на публиката, които не стихваха, връщаха Миро обратно на сцената за няколко поредни биса, в които феновете слушаха още "Сувенир", "Бягаме", "Върха на планината" и др.

На сцената с него бяха музикантите от SoulBmoll и вокалното трио Trinity.

Фотограф: Иван Ерменков за Artvent

Още: "Любов като небе": Миро впечатли всички на Годишните музикални награди на БГ Радио (ВИДЕО)

Какво да очакваме от турнето на Миро

"Турне 2024" продължава с концерти в Плевен на 21 юни, Велико Търново на 11 юли, Бургас на 18 август, Стара Загора на 29 август, Варна на 4 септември и Русе на 12 септември. Големият завършек на поредицата от музикални събития ще бъде в зала 1 на НДК на 18 октомври.

Билети за "Турне 2024" на Миро можете да откриете ТУК.

2024-а е поредната изключително активна творческа година за Миро. През април той направи впечатляващ концерт в зала "Арена София". Музикалното събитие беше кулминацията на турнето му "Best Of", което стартира през 2023-а. "Бягаме" и "Любов като небе" пък са двете нови песни на Миро от 2024-а, които ще бъдат част от новия му албум.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес